En stor takk til

Oktober 2020 fikk jeg spørsmål om jeg ville legge min vokal på Gone for a while. En låt skrevet av Trond Nielsen og melodi laget av Sindre Matre. Selvfølgelig tenkte jeg, det er jo bare moro.

Og gjett om det var moro, det var så moro at vi like godt snekra sammen enda en låt. Og nøyaktig 3 måneder etter vi slapp første MIAM singel er singel nr 2 klar og ute på de fleste strømmetjenester i verden. Det har vært en eventyrlig reise, og jeg er så takknemlig for at nettopp jeg var så heldig å få være en del av prosjektet, som ikke bare har gitt meg gode musikalske relasjoner, men minner og venner for livet.

Tusen takk til Trond Nielsen og Sindre Matre, NM Production, jeg er evig takknemlig for alt det positive dere har bidratt med inn i mitt liv og ikke minst er det utrolig artig å få fronte deres spesialkomponerte musikk, som rocker meg langt inn i hjertet.

Tusen takk til Totto Johansen for at du ville bidra med rocka gitar og avslappa stemning i studio, jeg syns det låter skikkelig bra og ga låta akkurat den rocka stemningen vi trenger i disse dager.

Jon Grimsby: jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, U make the drumms go mad! Det er så sinnsykt hvordan du elegant lander rytme og trøkk og får det til å svinge herfra og til Vegas.

Elin Tveit: Glimrende finish med perfekte kor harmonier. Tusen tusen takk.

Morten Nord, bass og produsent! Ingen er som du! Det er befriende å jobbe sammen med deg og Woodsounds Records, og enda mer befriende å være så trygg på at du både henter frem det beste i studio og gjennom produksjonsarbeidet. Gleder meg bestandig til å samarbeide med deg, det er trygt og lærerikt hver eneste gang.

Og til deg som hører på låta: Tusen takk for at du tok deg tid. Jeg håper at du et lite sekund kan drømme deg av gårde til Happy times in Vegas!
This is my life! -MIAM-

Happy In Vegas

Vocal: MIAM
Backing vocal: Elin Tveit
Rythm guitar,Lead Guitar:Totto Johansen
Rythm guitar,Lead Guitar, Acoustic guitar: Sindre Matre
Bass guitar: Morten Nordskaug
Drums: Jon Grimsby

Text: Trond E. Nielsen
Music: Sindre Matre

Producer: Morten Nordskaug
Studio: Woodsounds Records
Production: NM Production

Cover: Trond E.Nielsen
Teaser: Trond E.Nielsen