This is my life

Ny release 18. Mai

This is my life

Det er med spenning og glede vi nå slipper neste singel: This is my life.

En høst dag i 2020 fikk jeg spørsmålet: Kan du gi meg et stikkord til neste låt? Mitt umiddelbare svar var, This is my life. Trond (Som har skrevet de forrige MIAM låtene) spurte så: Mener du ditt liv? Mitt svar var ja. MIAM prosjektet har vært og er et samarbeid mellom Trond Nielsen, Sindre Matre og meg selv, og i tillegg til å fungere godt sammen musikalsk har vi også blitt godt kjent og delt historier fra livet. Dette var utgangspunktet og dannet grunnlaget for teksten This is my life. Den mest personlige låta jeg har gitt ut. Det er både fint og litt skummelt på samme tid.

Historien er et resultat av en spesiell tid, der jeg selv har sittet med en opplevelse av å lande i hva som er viktig for meg, og hva jeg ønsker å gjøre med mitt liv. Mange har lurt på hvor artistnavnet MIAM kommer fra, og det er så enkelt som at det kommer fra nettopp dette: Hvem er jeg, hva er viktig for meg, hvordan vil jeg leve mitt liv og kjenne at jeg er meg både gjennom ord og handling. MIAM= M I AM! Som i Marianne det er jeg!

This is my life; and I`m sharing it with you.
– MIAM –

This is my life – Teaser