Endelig slipper vi This is my life. Dette har jeg virkelig sett frem til, og jeg håper dere liker låta like mye som jeg gjør.

Nok en gang føler jeg meg ekstremt heldig som har fått samarbeide med noen helt fantastiske musikere, som har lagt både sjel og ferdigheter inn i en produksjon jeg er innmari stolt av.

Tusen takk til dream team Trond Nielsen og Sindre Matre, tekst og melodi traff meg midt i hjertet fra første stund, og jeg føler meg heldig som får være en del av NM production. Dere bidrar med påfyll av energi og glede i hverdagen. Sammen med dere er jeg meg!

Hildegunn Aalerud: snakk om å treffe spikeren på hodet! Din timing og vakre harmonier matchet låta og meg helt perfekt, jeg gleder meg til å «leke» mer med deg i tiden fremover.

Totto Johansen: Dine følelser og musikalitet skaper magi i låta og gir den en helt særegen sound. Tusen takk for at du og gitaren ville bidra, You are amazing!

Espen Hermansen: Da jeg trodde låta ikke kunne bli mer perfekt kommer du med noen velvalgte akkorder på orgel og løfter det hele til nye høyder. Fra hjertet: Tusen takk!

Jon Grimsby: Uansett hva vi presenterer av låter, nailer du det fra første stund. Stødig som få og en gledesspreder i studio, digger å samarbeide med deg!

Morten Nordskaug: Igjen og igjen, tryggheten selv i studio og på bass. Du gjør det så enkelt å senke skuldrene og bare kose seg. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal få æren av å synge for deg, mens du rolig og behersket kommer med velmente råd og vennlig veiledning. Ikke minst er jeg så takknemlig for at nettopp du syr det hele sammen til en balansert og mektig produksjon.

Til deg der ute: Lytt og lev! This is your life!

-MIAM-